vissza

A bajnokság rendszere
19. PBJ Futsal, második hétvége - 1vs1 Női és 1vs1 Classic: november 6-7-8.

A 19. PBJ Futsal 1vs1 Női és Classic bajnokságra 18 fő jelentkezett. A 6 női jelentkezőt 2db 3 fős, a 12 férfi jelentkezőt 3db 4 fős csoportba sorsoltuk ki.

A csoportmeccseket főleg pénteken és szombaton játsszuk. Minden csoporton belül mindenki mindenkivel egy meccset játszik, ez a nők esetén 2db, férfiak esetén 3db csoportmeccset jelent fejenként. Nőiben a csoportok első két helyezettje, összesen négyen jutnak tovább az elődöntőkbe. A férfi szakágban a csoportok első két helyezettje és a két legjobb csoportharmadik (összesen 8 fő) jut tovább a negyeddöntőkbe.

Az egyenes kiesésben - vasárnap délelőtt - a női elődöntők és férfi negyeddöntők következnek. Ezután a férfi elődöntők, majd a női és férfi döntő, bronzmeccs következik. A döntők időpontja nagyjából 17:00 vasárnap, utána 19:00-kor ünnepélyes díjátadót tartunk.

Az 1vs1 Női és Classic bajnokságban a csoportkörben különleges a pontozási rendszer - némelyik esetben például a vesztesnek is jár pont, nem mindegy, mekkora a vereség. Ha nem ismered ezeket a szabályokat, mindenképp nézz bele a hivatalos szabályzatokba.

vissza